پنجشنبه 01 آذر 1403

افزایش حمایت نرم افزاری در راستای توانمندسازی و افزایش مهارتهای علمی و عملی مدیران و شاغلین واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای و نواحی صنعتی استان

سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در راستای رعایت و احترام به حقوق شهروندان میهن اسلامی و در جهت توسعه ی دولت الکترونیک اقدام به الکترونیکی نمودن وظایف و فعالیتهای خود براساس نظر سنجی و مشارکت مردمی نموده است این مهم در سامانه های تخصصی نمود پیدا کرده است. سازمان با احترام به نظرات نخبگان و آحاد مردم جهت شفاف سازی و مرتفع ساختن نیازهای آنان از نظرات آنها در این جهت استفاده خواهد کرد. شهروندان ، نخبگان و کلیه ی ذینفعان می توانند نظرات و پیشنهاد های خود را در مورد خدمات ارائه شده، روشهای اجرایی و دستورالعمل ها اعلام نمایند. این نظرات و پیشنهادات  بررسی شده و نسبت به اعمال تغییرات، تجدید نظر و اصلاحات مورد نظر، اقدامات لازم انجام خواهد شد.

بر این اساس در سایت سازمان بخش تماس با سازمان جهت دریافت کلیه نظرات با آدرس زیر در دسترس همگان می باشد.

در سایت شرکت های استانی نیز منوی تماس با شرکت استانی پذیرای نظرات و پیشنهادات مراجعه کنندگان به سایت می باشد.

در دو بخش فوق اطلاعات تماس کامل سازمان یا شرکت استانی درج گردیده و امکان ارسال ایمیل به پست الکترونیک  ذکر شده نیز میسر می باشد.

در منوی میز خدمت الکترونیکی امکان ورود به سامانه های مختلف سازمان و شرکت های استانی بوجود آمده و با کلیک بر روی هر سامانه هدایت به سامانه انجام می شود.

درگاه خدمات الکترونیک سازمان و شرکت های استانی نیز با آدرس eservice.isipo.ir جهت ثبت درخواست و ارائه کلیه خدمات مصوب سازمان و شرکت های تابعه می باشد.

خدمات مصوب شناسه دار سازمان نیز در منوی خدمات لیست خدمات و فرآیندها قابل رویت می باشد.

در صفحه میز خدمت الکترونیکی امکان دسترسی به انجمن گفتگو و تبادل نظرات نیز وجود دارد که با مراجعه به انجمن های زیر مجموعه مشارکت الکترونیکی امکان ارائه نظرات و پیشنهادات در رابطه با قوانین و مقررات و بهبود ارائه خدمات برای عموم مراجعه کنندگان فراهم گردیده است.

سامانه اعلام مشکلات سرمایه گذاران، کارآفرینان و صنعتگران نیز پذیرای نظرات این عزیزان می باشد.

سامانه پاسخگویی به شکایات نیز امکان ارسال شکایات برای برای مخاطبین فراهم نموده است.

  • 1403/05/10 - 07:59
  • - تعداد بازدید: 127
  • - تعداد بازدیدکننده: 127
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZqMe

افزایش حمایت نرم افزاری در راستای توانمندسازی و افزایش مهارتهای علمی و عملی مدیران و شاغلین واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای و نواحی صنعتی استان

سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی استان مطرح کرد: افزایش حمایت نرم افزاری در راستای توانمندسازی و افزایش مهارتهای علمی و عملی مدیران و شاغلین واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای و نواحی صنعتی استان مهارتهای علمی و عملی مدیران و شاغلین واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای و نواحی صنعتی استان قالب برنامه های حمایتهای نرم افزاری صنایع کوچک توسعه می یابند

سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی استان مطرح کرد: افزایش حمایت نرم افزاری در راستای توانمندسازی و افزایش مهارتهای علمی و عملی مدیران و شاغلین واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای و نواحی صنعتی استان
مهارتهای علمی و عملی مدیران و شاغلین واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای و نواحی صنعتی استان قالب برنامه های حمایتهای نرم افزاری صنایع کوچک توسعه می یابند .
سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مدیران و شاغلین واحدهای صنعتی نقش آفرینان اصلی عرصه تولید و تلاشگران عرصه جهاد اقتصادی کشورند و تحقق شعار سال مد نظر رهبر معظم انقلاب در ،"جهش تولید با مشارکت مردم " نیازمند توجه ویژه به این قشر است.
وی با اشاره به ضرورت توجه به خدمات رفاهی و خدماتی به مدیران و شاغلان در بخش‌های تولیدی و صنعتی استان ادامه داد: باید با عزم ملی و بسیج همه نهادهای حاکمیتی، مردم نهاد و کارآفرینان و فعالان اقتصادی کشور گام مناسبی در راستای افزایش سطح رفاه شهروندان کشور بویژه دهک‌های پایین درآمدی و کارگران و شاغلان بخش های مختلف تولیدی و صنعتی برداشته شود.
سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: توانمندسازی و افزایش کیفیت زندگی اقشار کم درآمد و زحمتکش جامعه از جمله کارگران و شاغلان بخش‌های مختلف تولیدی در سایه رشد تولید محقق می گردد .
وی اضافه کرد: تک تک شهروندان حلقه‌های زنجیر جامعه را تشکیل می دهند بنابراین چنانچه ‌بخواهیم جامعه ای مستحکم و با ثبات داشته باشیم، باید به اقشار کم درآمد و دهک‌های پایین درآمدی جامعه بویژه کارگران و شاغلان زحمتکش بخش‌های تولیدی، که چرخ های تولید و صنعت کشور با تلاش آنها می‌چرخد، بیش از پیش توجه کنیم.
درست تاکید کرد: با افزایش کیفیت زندگی شاغلان در بخش‌های مختلف از دغدغه مالی آنها کاسته شده و بر میزان بازدهی و بهره‌وری آنها افزوده خواهد شد، بنابراین علاوه بر تحقق عدالت اجتماعی که ارتقای سطح معیشتی شهروندان را ضروری می‌سازد، افزایش بهره‌وری مد نظر مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی نیز مستلزم ارتقای سطح معیشت کارکنان این واحدهاست.
وی، یکی از راهکارهای اصلی افزایش سطح رفاه شهروندان را افزایش توانمندی شغلی آنها اعلام کرد و گفت: به هر میزان فردی در شغل خود توانمندتر باشد، سطح درآمد او نیز متناسب با آن، افزایش خواهد داشت و به همین منظور شرکت شهرک‌های صنعتی استان در سال‌های گذشته کلاس‌های آموزشی بسیاری برای شاغلان و کارگران واحدهای صنعتی استان بصورت رایگان برگزار کرده است و در سال جاری این کلاس‌ها و دوره ‌ای آموزشی افزایش خواهد یافت.
سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد از آمادگی این شرکت برای حمایت از فعالیت‌هایی که به منظور افزایش مهارتها در کنار افزایش رفاه و کیفیت زندگی کارگران و شاغلان در واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان صورت می‌گیرد، خبر داد و افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی استان از هر خدمتی که به ارتقای مهارتها که موجب افزایش درآمد و سطح معیشت این اقشار زحمتکش و پرتلاش بیانجامد، استقبال خواهد کرد و در این مسیر آماده همکاری می باشد.
  • گروه خبری : اخبار استانی,گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ,گروه اسلایدر سمت راست,گروه مناقصات و مزایدات,گروه خدمات ما,گروه اطلاع رسانی,گروه فراخوان,گروه همکاران راهبردی
  • کد خبر : 28411
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب