پنجشنبه 01 آذر 1403

رونمایی از پنل و آغاز فعالیت سامانه کشوری کسب وکار 'سککوک' در کهگیلویه و بویراحمد

برای آغاز فعالیت در شهرک های صنعتی استان باید چه کار کنم؟

شهرک ها و نواحی صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد از جمله مناطقی هستند که برای آغاز فعالیت به کمترین فرایندهای اداری نیازمند است و به سرمایه گذران توصیه می شود برای صرفه جویی در زمان و هزینه و برخورداری از زیرساخت های آماده، این مناطق را به عنوان محل سرمایه گذاری خود انتخاب کنند.

آغاز فعالیت در شهرکها، نواحی و مناطق ویژه اقتصادی در مرحله اول به اخذ موافقت اصولی یا جواز تاسیس از سازمان صادرکننده مجوز نیاز دارد و پس از آن تمامی مراحل جواز ساخت، اختصاص زمین، آب، برق، تلفن و... در شهرک های انجام می پذیرد. 

 

چه زمانی سند بنام طرف قرارداد صادر می شود؟

بعد از اخذ پایانکار و دریافت پروانه بهره برداری و تسویه حساب کامل و پس از واریز وجه بهای زمین و تفکیک قطعات به قیمت روز سند صادر می گردد.

 
مبلغ اخذ شده اولیه بابت زمین در شرکت شهرکهای صنعتی بابت چیست؟

بابت حق بهره برداری از امکانات موجود در شهرکها و نواحی است که شامل امکانات زیربنایی آب، برق و گاز ، آسفالت وفضای سبز می باشد وسایرخدمات مندرج دردفترچه قرارداد تخصیص زمین که شامل بهای زمین  نمی باشد.

 
در صورتی که صنعتگر موفق به ساخت وساز در موعد مقرر نگردد و یا به عللی از ادامه همکاری با شرکت منصرف گردد شرکت با متقاضی چگونه برخورد خواهد کرد؟

در صورت انصراف همان مبلغ واریزی بابت حق بهره برداری به صنعتگر مسترد خواهد شد ولی در صورت عدم انصراف و عدم انجام تعهدات صنعتگر به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.

 
 چه حمایتهایی از صنایع کوچک از طرف شرکت انجام می گیرد؟

ایجاد شهرکهای فناوری و مراکز خدمات فناوری و کسب و کار، ارائه طرح های تیپ سرمایه گذاری به متقاضیان سرمایه گذاری، آموزش و توانمندسازی مدیران و کارکنان واحدهای صنعتی، برگزاری تورهای صنعتی داخلی و خارجی، توسعه خوشه های صنعتی، حمایت از شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی، تسهیلات، ضمانت تسهیلات و... بخشی از حمایت های شرکت شهرکهای صنعتی از صنایع کوچک می باشد.

 
 خوشه صنعتی چیست؟

به مجموعه ای از واحدهای کسب و کار اطلاق می گردد که در یک منطقه جغرافیایی و یک گرایش صنعتی متمرکز شده و با همکاری و تکمیل فعالیتهای یکدیگر به تولید و ارائه کالا و خدمات بپردازند و از چالشها و فرصت های مشترک برخوردارند.

 
 آیا امکان خرید و فروش طرحها و واحدهای صنعتی در شهرکها وجود دارد؟

انتقال زمین صنعتی خام به غیر، مجازنمی باشد ولی اگر طرف قرارداد درزمین بنا احداث کرده باشد یا به بهره برداری رسیده باشد، با مجوز شرکت شهرکهای  صنعتی  استان  با رعایت مقررات مربوط می تواند نسبت به انتقال حقوق  خود که  در دفترچه قرارداد مشخص شده است به شخص ثالث اقدام نماید.

 
مدارک لازم برای دریافت جواز تاسیس واحد صنعتی کدامند؟

با مراجعه به سازمانهای صادرکننده مجوز (سازمان صنعت،معدن وتجارت. جهاد کشاورزی وصنایع دستی، و......) وتکمیل فرمهای لازم صادر می گردد.

 
قرارداد چگونه فسخ می شود؟

در صورتی که متقاضی (طرف قرارداد) به تعهدادت خود مطابق با دفتر چه قرارداد عمل نکند قابل فسخ می باشد. مثلا اگر طرف قرارداد در مدت تعیین شده فعالیت ساخت و ساز واحد خود را شروع نکند شرکت شهرکهای صنعتی استان نسبت به فسخ قرارداد اقدام می نماید.

 

در چه زمانی سند مالکیت زمین به نام متقاضی صادر می شود؟

در زمانی که طرف قرارداد پایان کارساختمانی و پروانه بهره برداری خود را ارائه نماید و بدهکاریهای مالی خود را تسویه نماید ، انتقال قطعی مالکیت به نام او در دفاتر اسناد رسمی صورت می پذیرد.

 
آیا کارگاههای پیش ساخته نیز در شهرکهای صنعتی احداث می شوند؟

به منظور کمک به راه اندازی واحدهای بسیار کوچک صنعتی در برخی از شهرکها کارگاههایی با مساحت های محدود احداث و به متقاضیان واگذار می شوند.

 
شرایط واگذاری کارگاههای واقع در شهرکهای صنعتی چگونه است؟

با توجه به محل احداث ، نوع و طراحی آن ، قیمت کارگاهها متفاوت بوده و به صورت های نقد و اقساط واگذار می گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر از وجود کارگاهها ، مشخصات آنها و شرایط واگذاری به پایگاه های اطلاع رسانی استانها مراجعه فرمائید.

 

برای اجرای طرحهای صنعتی ، سازمان چه تسهیلاتی را پرداخت می کند؟

در حال حاضر پرداخت تسهیلات به طرحهای صنعتی توسط سیستم بانکی کشور صورت می گیرد و می بایست به بانکهای تجاری اعم از دولتی و خصوصی مراجعه نمود. درصورت تخصیص منابع و اعتبارات تبصره ای مراتب از طریق سازمانهای صنعت،معدن و تجارت استانها به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

معیار تشخیص صنایع کوچک و متوسط ، تعداد پرسنل است. برای صنایع کوچک شامل اشتغال زیر۵۰ نفر وصنایع متوسط شامل اشتغال زیر۲۵۰ نفر می باشد.

 

آیا امکان خرید و فروش طرحها و واحدهای صنعتی در شهرکها وجود دارد؟

انتقال زمین صنعتی خام به غیر ، مجاز نمی باشد ولی اگر طرف قرارداد در زمین بنا احداث کرده باشد یا به بهره برداری رسیده باشد ، با مجوز شرکت شهرکهای صنعتی استان با رعایت مقررات مربوط می تواند نسبت به انتقال حقوق خود که در دفترچه قرارداد مشخص شده است به شخص ثالث اقدام نماید.

 

  • 1397/10/12 - 12:57
  • - تعداد بازدید: 180
  • - تعداد بازدیدکننده: 180
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zvq7
به منظور ارتباط موثر و حذف واسطه ها انجام شد

رونمایی از پنل و آغاز فعالیت سامانه کشوری کسب وکار 'سککوک' در کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با فعالیت سامانه سکوک در کهگیلویه و بویراحمد می توان تولیدکنندگان را با یکدیگر به صورت تجاری مرتبط کرد تا برای تامین مواد اولیه، فروش کالا و خدمات با هم ارتباط موثر و ایمن تری داشته باشند.

IMG_7311.JPG

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با فعالیت سامانه سکوک در کهگیلویه و بویراحمد می توان تولیدکنندگان را با یکدیگر به صورت تجاری مرتبط کرد تا برای تامین مواد اولیه، فروش کالا و خدمات با هم ارتباط موثر و ایمن تری داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد، سید هاشم موسوی در مراسم رونمائی از پنل و کارگاه آموزشی سامانه سککوک در کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای توسعه روابط بین صنایع در تلاش بودیم تا صنعتگران از نحوه فعالیت یکدیگر و محصولات تولیدی در داخل استان و کشور مطلع شوند از این رو، سامانه به همت و هم افزائی بین بخشی سامانه کشوری کسب وکار 'سککوک' راه‌اندازی شد و در دسترس قرار گرفت و در این سامانه می‌توان تولیدکنندگان را با یکدیگر به صورت مجازی مرتبط کرد تا برای تامین مواد اولیه و فروش کالا،  خدمات و سایر نیازها با یکدیگر ارتباط و تعامل داشته باشند.

وی تصریح کرد: موضوع تأمین مالی همواره یکی از مشکلات جدی بنگاه ها و کسب وکارها به ‌منظور راه‌اندازی و تأمین سرمایه در گردش بوده و از این‌ رو ایجاد سامانه و پلتفرم‌های نوین برای تأمین مالی می‌تواند منجر به افزایش تولید، راه‌اندازی کسب‌ و کارهای نوین و همچنین ایجاد اشتغال پایدار در کشورو زمینه تحقق شعار سال خواهد بود.

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکلات واحدهای صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: رکود بازار، مشکلات صادرات، به روز نبودن فناوری، کمبود نقدینگی، کاهش سرمایه در گردش و وجود مشکلات ارزی از مهمترین مشکلات واحدهای صنعتی این استان به شمار می رود.

وی یادآور شد: سککوک یکی از سامانه‌هایی است که با ایجاد یک زنجیره تولید تا مصرف و همچنین تأمین مالی در تمام بخش‌ها از جمله تأمین مواد اولیه و ایجاد اعتبار برای مصرف‌کنندگان به‌منظور خرید محصولات این سامانه از طریق ابزار برات الکترونیکی و با ضمانت صندوق‌های تضامین می‌تواند نقش مؤثری در شکوفایی اقتصادی کشور داشته باشد.

موسوی با بیان اینکه صنعتگران می‌توانند در سامانه سککوک به راحتی خرید و فروش کنند، تصریح کرد: کسب‌ و کارهای خرد، کوچک و متوسط شامل صنایع، صنوف، بازرگانان و تعاونی‌ها با دربرگیری ویژه کسب‌ و کارهای خانگی و همه تامین‌کنندگان، مصرف‌کنندگان و کسب‌ و کارهای مرتبط با آنها می‌توانند عضو سامانه سککوک شوند.

سککوک سامانه‌ای برای ارتقاء و تسهیل تعاملات تجاری داخلی و بین‌المللی است که از جمله خدمات ویژه آن می‌توان به تحویل کارت اعتباری به منظور خرید از فروشگاه‌های سککوک، عرضه راهکارهای مدرن مدیریت و تامین مالی زنجیره تامین، ارائه راهکارهای پیشرفته مدیریت لجستیک، ارائه ابزارهای نوین پرداخت اعتباری و مدت‌دار برای انجام معاملات تجاری و تسهیل در صدور ضمانتنامه خرد تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال از سوی صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک اشاره کرد.

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,اخبار صفحات استان,کهگیلویه و بویراحمد,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 3678
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب