سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:
جلسه هماندیشی برگزاری متمرکز نخستین رویداد استارتاپی کهگیلویه و بویراحمد با محوریت شرکت شهرکهای صنعتی برگزار شد
جلسه هماندیشی برگزاری متمرکز نخستین رویداد استارتاپی کهگیلویه و بویراحمد با محوریت شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد و حضور ریاست و روسای دانشکده های دانشگاه یاسوج، ریاست پارک علم وقناوری استان، سازمان صمت، اتاق بازرگانی، مشاورین برگزار شد.
جلسه هماندیشی برگزاری متمرکز نخستین رویداد استارتاپی کهگیلویه و بویراحمد با محوریت شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد و حضور ریاست و روسای دانشکده های دانشگاه یاسوج، ریاست پارک علم وقناوری استان، سازمان صمت، اتاق بازرگانی، مشاورین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد، در جلسه هماندیشی برگزاری متمرکز نخستین رویداد استارتاپی استان، با تشکیل شورای سیاستگذاری و هماهنگی رویداد، ضرورت و نحوه برنامهریزی در راستای ایجاد استارتاپ ویکندهای مورد نیاز حوزه کسب و کار کوچک و متوسط، همچنین برگزاری رویداد استارتاپ تولید و صنعت، کسب و کار های این واحدها تا پایان سال جاری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
موسوی سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد، در این نشست با بیان این مطلب که رویکردهای نوین استارتاپی در سالهای اخیر از رونق و اقبال بسیار خوبی در کشور برخوردار بوده است گفت: شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد متاسی از سازمان متبوع که یکی از بازوی علمی و اجرائی وزارت صنعت، معدن و تجارت در کشور است برنامه ریزی و تلاش دارد با هم افزائی و مشارکت همه بخشها در این زمینه گامهای تاثیرگذاری را بردارد.
وی فرهنگسازی و بسترسازی در حوزه توسعه استارتاپ ویکندها را یکی از برنامههای حوزه حمایتی از صنایع کوچک و متوسط استان عنوان نمود و افزود: قصد داریم رویدادی را با همکاری متقابل بخش های مختلف خصوص و دولتی به انجام رسانده به نحویکه مشکلات و کمبودهای حوزه تولید وصنعت را در قالب استارتاپی حل و مرتفع نماییم.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برگزاری جلسه شورای سیاستگذاری و هماهنگی اولین رویداد استارتاپی در استان در حوزه کسب و کار های کوچک و متوسط با هدف توسعه و نوآوری، استفاده بهینه از دانش و تکنولوژی بمنظور تولید محصولات و خدمات جدید در راستای بهبود فضای کسب و کار است.
وی گفت: صنعت به عنوان یکی از محرکهای اصلی اقتصاد کشور، دارای ظرفیت بسیار بالا و بالقوه در جهت تسریع در رشد اقتصادی کشور محسوب می شود.
موسوی آشنایی با مشکلات و دغدغههای ایدهپردازان در استان، پوشش رویداد بدون هیچ محدویتی برای دسترسی به ایدههای ناب و خلاقانه، بررسی دقیق نیازهای تولید و صنعت برای برگزاری دور بعدی رویداد و آشنایی اکوسیستم استارتاپی استان با دغدغهها، فرصتها و امکانات موجود در صنایع کوچک و متوسط را از مهمترین نتایج و دستاوردهای برگزاری رویداد استارتاپ که حاصل گوهرنایاب کار جمعی و گروهی در استان کهگیلویه و بویراحمد است .
دکتر عریان ریاست دانشگاه یاسوج در این جلسه گفت: عمده ترین علل توسعه نیافتگی استان علی رغم منایع و ذخایر مطلوب عدم ارتباط موثر و مطلوب جامعه دانشگاهی با حوزه های متفاوت جامعه است و کارگروهی گوهرنایاب این استان است که درقالب این برنامه ها یقینا خروجی مطلوب و مناسبی حادث خواهد شد . برای ورود به بحثهای استارتاپی باید با رشد و توسعه خلاقیتها، مسائل را طرح و نیازهایمان را بشناسیم.
وی ادامه داد : قطعا در کسب و کار کوچک و متوسط، مسائل، نیازها و مشکلاتی وجود دارد که میتوانیم دغدغههای قابل حل از طریق تمامی حوزه ها دنبال و حل نماییم.مسائل و معضلات بسیاری در حوزه صنعت وجود دارد که با همگرائی و پرهیز از واگرایی،مشارکت کارآفرینان، فعالین و اساتید دانشگاهی و بخش خصوصی با فعالیت های نو از جمله درقالب فعالیتهای استارتاپی قابل حل خواهد بود و قطعا تعامل با دانشگاههایی که سابقه فعالیتهای علمی و نو را دارند و بهرهمندی از تجربیات آنها در این زمینه را مفید می باشد.
در پایان این نشست موسوی سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد پس از ارائه دیدگاههای حاضران در نشست گفت : عدم آشنایی فضای استارتاپی کهگیلویه وبویراحمد با مسائل و معضلات حوزه sme ها بعنوان موضوع مهم مدنظر است و می بایست ارتباط بین تمامی بخشهای مرتبط با فضای استارتاپی را شکل گرفته و درجهت شناخت مسائل و مشکلات همراهی و همیاری نمایند که در این زمینه با دعوت تمامی دستگاهها، مشاورین و واحدهای تولیدی مرتبط به منظور حضور در این گونه نشست ها به عنوان هسته اولیه این قسم رویدادها در حوزه sme ها مشارکت داشته و همچنین برگزاری این جلسات بطور مستمر و ماهانه مورد تاکیداست.
نظر دهید