برگزاری جلسه پایش خوشه دست بافته های کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری جلسه پایش خوشه دست بافته های کهگیلویه و بویراحمد
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری جلسه پایش عملکرد توسعه خوشه دست بافته های کهگیلویه و بویراحمد با حضور نمایندگان سازمان در محل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری جلسه پایش عملکرد توسعه خوشه دست بافته های کهگیلویه و بویراحمد با حضور نمایندگان سازمان در محل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد، سهراب بنام اظهار داشت: در این جلسه درخصوص فعالیت های انجام شده و عملکرد توسعه خوشه دست بافته های کهگیلویه و بویراحمد بحث و تبادل نظر شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری جلسات پایش خوشه را بررسی مشکلات اصلی دست بافته ها و تدوین راهبرد و برنامه های مناسب، برای حل مشکلات این حوزه با مشارکت فعالان این صنعت و ادارات و سازمانهای مرتبط اعلام کرد و افزود: به منظور حمایت از فعالان این صنعت علاوه بر حمایت مالی این شرکت در سال های گذشته تا کنون افزون بر 7000 میلیون ریال هزینه گردیده پیگیریهای لازم جهت تخصیص منابع از ردیف استانی طرح تملک دارائی سرمایه ای برای خوشه های صنعتی استان صورت پذیرفته است که نیازمند پیگیری در سطح ملی به منظور استفاده از این منایع می باشد.
بنام به استراتژی های این حوزه اشاره کرد و گفت: بازاریابی و توسعه صادرات، توسعه محيط کسب و کار و نوآوری در خوشه، توسعه منابع انسانی و افزایش مهارتهای فنی و مدیریتی از برنامه های خوشه دست بافته های کهگیلویه و بویراحمد می باشد و فعالیتهای خوشه باید به سمتی هدایت شود که سبب افزایش سرمایههای اجتماعی و ارزش افزوده محصولات خوشه و ایجاد تشکلهای درون خوشهای جهت کاهش هزینهها از طریق خریدهای مشترک و مشارکت در فعالیتهای جمعی شود.
وی اضافه کرد: واحدهای مختلف پشتیبانی و خدمات تولید شامل بافندگان، طراحان، خدمات تکمیل و مرمت، رنگرزی،ریسندگی، فروشندگان مواد اولیه، تجهیزات و ابزار بافت ذینفع و عضو خوشه دست بافته ها هستند.
رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در جلسه مذکور مقرر گردیدبا بررسی سند برنامه های عمل و نقشه خوشه در سالهای اول، دوم وسوم با تحلیل نقاط فشار، استراتژی ها و برنامه ها سند برنامه خروج مطابق آئین نامه تنظیم و با هماهنگی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اجرائی گردد.
دکتر عزیر محمد لو نماینده سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در این جلسه گفت: یکی از مهمترین عوامل در شکل گیری خوشه صنعتی ایجاد وحدت رویه و نزدیک کردن بنگاههاست به نحوی که باعث هم افزایی یکدیگر شده و با تکمیل نیازهای هم، زمینه دست یابی به بازارهای مناسب را برای محصول مشترک فراهم کنند که با تشکل گرایی و افزایش BDS ها برای ارائه مشاورههای لازم به واحدهای خوشه بستر لازم فراهم میشود .
نظر دهید