پنجشنبه 01 آذر 1403

شناسائی و اولویت بندی ۱۳ خوشه کسب و کار در استان کهگیلویه و بویراحمد

سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در راستای رعایت و احترام به حقوق شهروندان میهن اسلامی و در جهت توسعه ی دولت الکترونیک اقدام به الکترونیکی نمودن وظایف و فعالیتهای خود براساس نظر سنجی و مشارکت مردمی نموده است این مهم در سامانه های تخصصی نمود پیدا کرده است. سازمان با احترام به نظرات نخبگان و آحاد مردم جهت شفاف سازی و مرتفع ساختن نیازهای آنان از نظرات آنها در این جهت استفاده خواهد کرد. شهروندان ، نخبگان و کلیه ی ذینفعان می توانند نظرات و پیشنهاد های خود را در مورد خدمات ارائه شده، روشهای اجرایی و دستورالعمل ها اعلام نمایند. این نظرات و پیشنهادات  بررسی شده و نسبت به اعمال تغییرات، تجدید نظر و اصلاحات مورد نظر، اقدامات لازم انجام خواهد شد.

بر این اساس در سایت سازمان بخش تماس با سازمان جهت دریافت کلیه نظرات با آدرس زیر در دسترس همگان می باشد.

در سایت شرکت های استانی نیز منوی تماس با شرکت استانی پذیرای نظرات و پیشنهادات مراجعه کنندگان به سایت می باشد.

در دو بخش فوق اطلاعات تماس کامل سازمان یا شرکت استانی درج گردیده و امکان ارسال ایمیل به پست الکترونیک  ذکر شده نیز میسر می باشد.

در منوی میز خدمت الکترونیکی امکان ورود به سامانه های مختلف سازمان و شرکت های استانی بوجود آمده و با کلیک بر روی هر سامانه هدایت به سامانه انجام می شود.

درگاه خدمات الکترونیک سازمان و شرکت های استانی نیز با آدرس eservice.isipo.ir جهت ثبت درخواست و ارائه کلیه خدمات مصوب سازمان و شرکت های تابعه می باشد.

خدمات مصوب شناسه دار سازمان نیز در منوی خدمات لیست خدمات و فرآیندها قابل رویت می باشد.

در صفحه میز خدمت الکترونیکی امکان دسترسی به انجمن گفتگو و تبادل نظرات نیز وجود دارد که با مراجعه به انجمن های زیر مجموعه مشارکت الکترونیکی امکان ارائه نظرات و پیشنهادات در رابطه با قوانین و مقررات و بهبود ارائه خدمات برای عموم مراجعه کنندگان فراهم گردیده است.

سامانه اعلام مشکلات سرمایه گذاران، کارآفرینان و صنعتگران نیز پذیرای نظرات این عزیزان می باشد.

سامانه پاسخگویی به شکایات نیز امکان ارسال شکایات برای برای مخاطبین فراهم نموده است.

  • 1402/02/07 - 08:35
  • - تعداد بازدید: 245
  • - تعداد بازدیدکننده: 229
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zbpc
مدیرعامل شرکت شهرک‌‌های صنعتی استان کهگیلویه وبویراحمد:

شناسائی و اولویت بندی ۱۳ خوشه کسب و کار در استان کهگیلویه و بویراحمد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: خوشه‌های کسب و کار در همه بخش ها و مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد گسترش و توسعه می یابند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: خوشه‌های کسب و کار در همه بخش ها و مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد گسترش و توسعه می یابند.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد، سید احسان عسکری در نشست کمیته خوشه‌های کسب و کار بر شیوه های نو برای ایجاد و توسعه کسب و کار در استان تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه ۱۳ خوشه در حوزه‌های مختلف فعال هستند، گفت: اقداماتی در حوزه خوشه‌های کسب و کار صورت گرفته نسبت به گذشته توسعه یابند و فعال‌تر شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بر انطباق خوشه‌های کسب و کار با طرح آمایش سرزمین تاکید کرد و افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی استان مشخصات، توانمندی‌ها و قابلیت‌های راهبران خوشه‌های کسب و کار را در اختیار این کمیته قرار دهد تا براساس آن توان و تجربه افراد سنجیده شود و برنامه‌ریزی ها صورت گیرد.
وی اظهار داشت: حلقه‌های مفقوده، نیازها و مشکلات خوشه‌ها احصا شود و بصورت مستدل مطرح و اعلام گردد تا بتوانیم برای عملکرد بهتر خوشه‌ها نسخه کارگشایی تجویز کنیم.
وی بر برنامه ریزی اساسی و اولویت بندی براساس ظرفیت ها و داشته های استان برای گسترش خوشه‌ها تاکید کرد و گفت: نمایشگاهی از تولیدات استان در همه حوزه‌ها برپا و آثار و تولیدات خوشه‌های سیزده گانه کسب و کار به نمایش گذاشته شود.
عسکری بر ایجاد حلقه صادرات برای خوشه‌ دستبافت ها‌ تاکید کرد و گفت: سال‌ها است که محصولات دستبافت استان با واسطه صادر می‌شود در حالی که باید در این زمینه افرادی تربیت شوند که مستقیما و بدون واسطه محصولات صنایع دستی را صادر کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری افزود: در خوشه تولیدات گلخانه‌ای نیز نیازمند صادرات هستیم و هم‌اکنون برخی از محصولات گلخانه‌ای مناطق گرمسیری استان به خارج از کشور از جمله کشور روسیه صادر می‌شود.
وی عنوان کرد: فعالان خوشه گلخانه‌ای مطالعات بازارهای هدف را انجام دهند تا بخشی از تولیدات گلخانه‌ای استان که محصولات با کیفیتی است به خارج از کشور صادر شود.
مدیرعامل شرکت شهرک‌‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به مطالعات انجام گرفته در حوزه خوشه‌های کسب و کار از گذشته تاکنون گفت: شناسایی، اولویت‌بندی و به روز رسانی نقشه‌های کسب و کار در دستور کار است.
سهیل مرادی‌نژاد با اشاره به شناسایی ۱۳ خوشه کسب و کار در استان گفت: خوشه‌ها با امتیاز دهی به ترتیب اولویت بندی شده اند.
وی از امکان سنجی پنج خوشه کسب و کار در استان خبر داد و گفت: دو خوشه هم در حال توسعه وپیاده سازی است.
مرادی نژاد خاطرنشان کرد: کمیته استانی توسعه خوشه ‌ها به منظور هماهنگی، هدایت و حمایت کلی از پروژه های توسعه خوشه ها و تامین اعتبارات تشکیل و فعال شده است.
 

 

 
  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ
  • کد خبر : 19847
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب