پنجشنبه 01 آذر 1403

آغاز فرآیندتوسعه و پیاده سازی خوشه گلخانه های کهگیلویه و بویراحمد در آینده نزدیک

طرح های تیپ صنعتی : 
طرح توجیهی سندی است که اهداف کسب و کار را به روشنی بیان می کند به گونه‌ای که فعالیت، عملی و از نظر اقتصادی توجیه پذیر باشد. کارآفرینان، صاحبان مشاغل و تولیدکنندگان با توجه به نیاز ناچار به نگارش طرح توجیهی  می‌باشند.  طرح توجیهی (امکان سنجی) با اهداف مختلفی نوشته می‏شود که بسته به هدف، عمق طرح و جزئیات آن متفاوت خواهد بود. آنچه در این دفتر هدف می باشد، تدوین طرحی است که در آن سرمایه‌گذار متوجه شود  که پروژه از ابعاد مختلف فنی، مالی و بازار چه شرایطی دارد.
به منظور حمایت از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط این دفتر اقدام به انجام طرح های تیپ صنعتی از طریق مشاوران ذی صلاح اقدام نموده است.

 

  • 1398/04/30 - 13:22
  • - تعداد بازدید: 91
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Znp8
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد :

آغاز فرآیندتوسعه و پیاده سازی خوشه گلخانه های کهگیلویه و بویراحمد در آینده نزدیک

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کهگیلویه وبویراحمد از آغاز فرآیند توسعه و پیاده سازی خوشه گلخانه های استان خبر داد

۲۰۱۹۰۴۰۹_۱۲۲۷۱۰.jpg

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد، سیدهاشم موسوی اظهار داشت: مراحل بررسی صلاحیت شرکت کنندگان در مناقصه خوشه گلخانه های استان با حضور نماینده سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در آیده نزدیک برگزار می گردد که در نتیجه آن عامل توسعه خوشه گلخانه های کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شد.

وی افزود: قرارداد این خوشه بزودی منعقد و به عامل توسعه ابلاغ خواهد شد و انتظار داریم با حمیات دستگاههای اجرائی و ذینفعان برنامه ها وفعالیتهای توسعه خوشه با جدیت هرچه تمام پیش رود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان با اشاره به ظرفیتها و پتانسیل های کشاورزی استان اظهار داشت: با توجه به مشکلات به خشکسالی های اخیر در کشور و همچنین موضوع استفاده بهینه از آب منایع طبیعی و عرصه های کشاورزی، حمایت از اینگونه تولیدات برمبنای مطالعات انجام شده را ضرورت داشته لذا بحث توسعه و پیاده سازی خوشه گلخانه ها را در اولویت قرار دادیم.

موسوی با تاکید بر اینکه عامل توسعه خوشه گلخانه ها بعنوان راهبر و هماهنگ کننده نقش اساسی در پیادهسازی و موفقیت پروژه دارد؛ گفت: این یک مسئولیت تاریخی است که بر عهده عامل توسعه قرار می‌گیرد و بصورت تمام وقت بهمراه تیم توسعه با حساس سازی موضوع و همچنین اعتمادسازی باعث افزایش همگرایی بین ذی نفعان این صنعت شود.

وی گفت: تاکنون 13 خوشه صنعتی در استان شناسائی و 5خوشه مطالعات امکانسنجی آن انجام و خوشه دست بافته ها در سال سوم و در حال توسعه و پیاده سازی است که برنامه توسعه نتایج نسبتا رضایت بخشی را به ویژه در خوشه‌های دست بافته ها در پی داشته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اولویت بندی خوشه‌های شناسایی شده در استان،‌بیان کرد: حمایت از تشکیل خوشه‌های صنعتی جز اولویت‌های توسعه ای شرکت شهرک‌های صنعتی استان است که امیدواریم با حمایت مسئولان استان و همکاری ذی نفعان خوشه‌های مختلف، شاهد رشد و تعالی صنایع استان باشیم.

 

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,کهگیلویه و بویراحمد,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 6862
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب