پنجشنبه 01 آذر 1403

امکان بازگشت ۴۰ واحد صنعتی راکد استان کهگیلویه و بویراحمدبه چرخه تولید را دارد

طرح های تیپ صنعتی : 
طرح توجیهی سندی است که اهداف کسب و کار را به روشنی بیان می کند به گونه‌ای که فعالیت، عملی و از نظر اقتصادی توجیه پذیر باشد. کارآفرینان، صاحبان مشاغل و تولیدکنندگان با توجه به نیاز ناچار به نگارش طرح توجیهی  می‌باشند.  طرح توجیهی (امکان سنجی) با اهداف مختلفی نوشته می‏شود که بسته به هدف، عمق طرح و جزئیات آن متفاوت خواهد بود. آنچه در این دفتر هدف می باشد، تدوین طرحی است که در آن سرمایه‌گذار متوجه شود  که پروژه از ابعاد مختلف فنی، مالی و بازار چه شرایطی دارد.
به منظور حمایت از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط این دفتر اقدام به انجام طرح های تیپ صنعتی از طریق مشاوران ذی صلاح اقدام نموده است.

 

  • 1399/05/26 - 09:37
  • - تعداد بازدید: 102
  • - تعداد بازدیدکننده: 102
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZvS9
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت:

امکان بازگشت ۴۰ واحد صنعتی راکد استان کهگیلویه و بویراحمدبه چرخه تولید را دارد

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سال جهش تولید گفت : مجموعه شرکت شهرکهای استان حسب منویات مقام معظم رهبری نسبت به انجام پایش و عارضه یابی و پالایش مشکلات و موانع واحدهای تعطیل و راکد با استفاده از توان مشاورین و همکاری دستگاهای متولی و دستگاههای پیگیر حمایت کننده اقدام و تاکنون قریب ۴۰ واحد راکد که امکان برگشت به چرخه تولید و راه اندازی مجدد را دارند شناسایی شده است.

photo_2020-08-16_10-14-37.jpg

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد، سید هاشم موسوی اظهار داشت: در سال جهش تولید مجموعه شرکت شهرکهای استان حسب منویات مقام معظم رهبری نسبت به انجام پایش و عارضه یابی و پالایش مشکلات و موانع واحدهای تعطیل و راکد و واحدهای زیر ظرفیت با هدف شناسایی موانع و معضلات و ارائه راهکار و نسخه متناسب با هرعارضه در واحدهای تولیدی با استفاده از توان مشاورین و همکاری دستگاهای متولی و دستگاههای پیگیر حمایت کننده اقدام نموده که تاکنون قریب ۴۰ واحد راکد که امکان برگشت به چرخه تولید و راه اندازی مجدد را دارند شناسایی شده است.

موسوی بیان کرد: ۲۵ واحد در هدفگذاری راه اندازی مجدد، به عنوان تعهد در شاخص عملکردی تعریف گردیده و بحمدالله تاکنون ۵ واحد اشتغال ۴۴ نفر در ۵ ماهه سال جاری به چرخه تولید بازگشتند.

وی تصریح کرد: در زمینه به ظرفیت رسانی واحدهای موجود حمایت‌های نرم افزاری صنایع کوچک در حوزه های حمایتی شامل دوره‌های آموزشی، تورهای صنعتی ، حضور و یا بازدید از نمایشگاه‌های داخلی و خارجی، انجام مطالعات و پروژه‌های حوزه بازار و توسعه بازار و واحدهای تولیدی، استارتاپ‌های مرتبط با حوزه تولید، کلینیک‌های تخصصی حوزه صنعت و سایر حمایت‌های در حال اجرا و اقدام است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: این حمایتها مختص واحدهای تولیدی کوچک ومتوسط استان بوده که تحقق هدفگذاری های صورت گرفته و نتیجه گرفتن از این حمایت ها مستلزم حضور مستمر و فعال، مصمم مدیران واحدهای تولیدی در این عرصه می باشد .

موسوی یادآور شد: با توجه به آماده بودن زیرساخت‌ها و زمینه سرمایه گذاری در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی ضمن دعوت از فعالان اقتصادی و صنعتگران به منظور استقرار و استفاده از این ظرفیت‌ها، آمادگی داریم در سریعترین زمان نسبت به اختصاص زمین و زیرساخت مناسب با رعایت کامل ضوابط و شرایط همکاری و همراهی لازم داشته باشیم.

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,کهگیلویه و بویراحمد,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 11373
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب