شنبه 03 آذر 1403

بازدید معاون علمی و فنآوری رئیس جمهور از سه واحد تولیدی مستقر در شهرک صنعتی یاسوج 3

طرح های تیپ صنعتی : 
طرح توجیهی سندی است که اهداف کسب و کار را به روشنی بیان می کند به گونه‌ای که فعالیت، عملی و از نظر اقتصادی توجیه پذیر باشد. کارآفرینان، صاحبان مشاغل و تولیدکنندگان با توجه به نیاز ناچار به نگارش طرح توجیهی  می‌باشند.  طرح توجیهی (امکان سنجی) با اهداف مختلفی نوشته می‏شود که بسته به هدف، عمق طرح و جزئیات آن متفاوت خواهد بود. آنچه در این دفتر هدف می باشد، تدوین طرحی است که در آن سرمایه‌گذار متوجه شود  که پروژه از ابعاد مختلف فنی، مالی و بازار چه شرایطی دارد.
به منظور حمایت از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط این دفتر اقدام به انجام طرح های تیپ صنعتی از طریق مشاوران ذی صلاح اقدام نموده است.

 

  • 1398/01/26 - 18:26
  • - تعداد بازدید: 87
  • - تعداد بازدیدکننده: 87
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZEM7

بازدید معاون علمی و فنآوری رئیس جمهور از سه واحد تولیدی مستقر در شهرک صنعتی یاسوج 3

‎معاون علمی و فنآوری رئیس جمهور درخصوص ضمانت‌ نامه‌های بانکی برای شرکت‌های دانش‌ بنیان گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق‌های پژوهش و فنآوری استانی وظیفه دادن تضمین‌ها را برعهده دارند. همچنین زیرساختی در صندوق نوآوری و شکوفایی ایجاد شده که از طریق بانک‌ها این ضمانت‌ نامه‌ها دریافت شود.

photo_2019-04-15_19-05-30.jpg

معاون علمی و فنآوری رئیس جمهور از سه واحد تولیدی دارای ایده نو مستقر در شهرک صنعتی یاسوج 3 بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومي شركت شهرك‌هاي صنعتي كهگيلويه و بويراحمد، سورنا ستاري در جريان اين بازديد كه با همراهي استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعي از مدیران ارشد کشوری و استانی انجام شد، با اشاره به ضرورت حمایت از واحدهای تولیدي دارای ایده‌های نو اظهار داشت: حوزه علم و فنآوری به‌عنوان مکمل در حوزه صنعت نیازمند حمایت و نگاه جدی است. یقیناً با بودجه‌های دولت نمی‌توان حوزه علم و فنآوری را اداره کرد؛ بنابراین باید بخش خصوصی و علی‌الخصوص واحدهای تولیدی را وارد سرمایه‌ گذاری در این حوزه کنیم.

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه درخصوص شرکت‌های دانش‌ بنیان افزود: شرکت‌های دانش بنیان، کسب و کار نوین هستند که برای توسعه و ارتقاء این شرکت‌ها، برنامه ریزی‌های خوبی صورت گرفته است. تمهیدات بهتری در برنامه جدید نسبت به برنامه قبلی وجود دارد و باید کل فضا و زیست‌ بوم کشور به سمت شرکت‌های دانش بنیان سوق پیدا کند.

‎معاون علمی و فنآوری رئیس جمهور با بیان این‌که هدف اين معاونت نیز همین موضوع است، اضافه كرد: ایجاد این فضا با بودجه‌های دولتی تصوری نادرست است.

‎ستاری درخصوص ضمانت‌ نامه‌های بانکی برای شرکت‌های دانش‌ بنیان اضافه كرد: صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق‌های پژوهش و فنآوری استانی وظیفه دادن تضمین‌ها را برعهده دارند. همچنین زیرساختی در صندوق نوآوری و شکوفایی ایجاد شده که از طریق بانک‌ها این ضمانت‌ نامه‌ها دریافت شود.

‎وي با بیان این‌که کهگیلویه و بویراحمد پتانسیل‌های خوبی در حوزه تولید و صنعت دارد گفت: باید اتفاقات جدیدی در اين استان رخ دهد که رویکرد استان، مسئولان، بخش خصوصی و سرمایه‌ گذاران به سمت تولید بر مبنای دانش سوق داده شود، به‌نحوی که رویکرد سرمایه‌ گذاران به سمت ایجاد اقتصاد دانش‌ بنیان تغییر یابد.


معاون علمی و فنآوری رئیس جمهور با تأکید بر سرمایه گذاری و کار آفرینی‌های جدید استارت آپ ها در جامعه تصریح کرد: جوانان نخبه کشور در چند سال اخیر مشاغلی با دانش‌های روز دنیا را به جامعه تزریق کرده‌اند که بسیاری از فعالیت‌ها و امورات روزمره مردم آسان شده است.

‎مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد نيز در جريان اين بازديد گفت: مجموعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن زیرساخت‌های مطلوب سرمایه گذاری، آماده استقرار سرمایه گذاران، علی الخصوص شرکت‌های دانش بنیان که به صورت ویژه مورد حمایت قرار می‌گیرند، 
می‌باشند.

سید هاشم موسوی جهان آباد افزود: در سال‌های اخیر، نقش شرکت‌های دانش بنیان در ایجاد ارزش افزوده، صادرات و اشتغال بیش از پیش پررنگ شده است و شهرک‌های صنعتی نيز با ایجاد محیط مساعد فعالیت این کسب و کارها، می‌توانند به این روند شتاب بیشتری دهند.

وي با اشاره به اين‌كه توسعه زیست بوم کارآفرینی و نوآوری برای رونق کسب و کار‌های دانش بنیان و استارت آپی بسیار ضروری است و در کنار تمامی حمایت‌های زیرساختی و مادی، محیط مساعد کسب و کار این‌گونه واحدها می‌بایست فراهم شود، 
اضافه كرد: در همین راستا سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گام‌های بسیار محکمی در توسعه کسب و کارها و بهبود فعالیت برداشته و به تبع آن، برنامه‌های حمایتی ویژه‌ای در مجموعه شرکت‌های استانی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها درحال اجرا می‌باشد.

گفتني است، معاون علمی و فنآوری رئیس جمهور از سه واحد تولیدی "آریا شیمی نوتاش" با سرمایه گذاری 60،000 میلیون ریال و اشتغال 24 نفر در زمینی به مساحت 5000 مترمربع در زمینه تولید متیل استات و اتیل استات، واحد تولیدی "آریا پالایش دنا" با سرمایه گذاری 10،000 میلیون ریال و اشتغال 20 نفر در زمینی به مساحت 2000 مترمربع در زمینه تولید انواع روغن پایه، موتور، دنده و گریس و واحد تولیدی "گسترش کاربرد فنآوری" با سرمایه گذاری 20،000 میلیون ریال و اشتغال 16 نفر در مجتمع کارگاهی در زمینه تولید تجهیزات الکترونیکی مالتی پلکس بر مبنای SDH در شهرک صنعتی یاسوج 3 جمعاً با اشتغال مستقیم و غیرمستقیم 150 نفر بازدید كرد.

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,اخبار صفحات استان,کهگیلویه و بویراحمد,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 5681
کلمات کلیدی

تصاویر

photo_2019-04-15_19-05-30.jpg photo_2019-04-15_19-05-30.jpg

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب