پنجشنبه 01 آذر 1403

در 4 ماهه نخست سال جاری پنج واحد راکد صنعتی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان به چرخه تولید بازگشتند

طرح های تیپ صنعتی : 
طرح توجیهی سندی است که اهداف کسب و کار را به روشنی بیان می کند به گونه‌ای که فعالیت، عملی و از نظر اقتصادی توجیه پذیر باشد. کارآفرینان، صاحبان مشاغل و تولیدکنندگان با توجه به نیاز ناچار به نگارش طرح توجیهی  می‌باشند.  طرح توجیهی (امکان سنجی) با اهداف مختلفی نوشته می‏شود که بسته به هدف، عمق طرح و جزئیات آن متفاوت خواهد بود. آنچه در این دفتر هدف می باشد، تدوین طرحی است که در آن سرمایه‌گذار متوجه شود  که پروژه از ابعاد مختلف فنی، مالی و بازار چه شرایطی دارد.
به منظور حمایت از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط این دفتر اقدام به انجام طرح های تیپ صنعتی از طریق مشاوران ذی صلاح اقدام نموده است.

 

  • 1401/05/22 - 13:01
  • - تعداد بازدید: 121
  • - تعداد بازدیدکننده: 121
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zk5b
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خبر داد :

در 4 ماهه نخست سال جاری پنج واحد راکد صنعتی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان به چرخه تولید بازگشتند

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون ۳۵۲ واحد تولیدی یا خدماتی در شهرک‌های صنعتی استان به بهره‌برداری رسیده که با پایش میدانی واحد تولیدی و صنعتی زیر ۵۰ درصد ظرفیت را شناسایی و درصدد رفع مشکلات و بظرفیت رسانی آنها هستیم و با برنامه های حمایتی در 4 ماه نخست سال جاری 5 واحد تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشتند .

54506.jpg

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد، سید هاشم موسوی جهان آباد بمناسبت 21 مرداد روز حمایت از صنایع کوچک در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: با برنامه ریزی و حمایت های صورت گرفته در 4 ماهه نخست سال جاری پنج واحد راکد صنعتی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان به چرخه تولید بازگشتند.

مدیرعامل شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این استان ۲۱ شهرک صنعتی مصوب و ۱۳ شهرک صنعتی عملیاتی وجود دارد.

موسوی جهان آباد ابراز داشت: بر اساس آخرین آمارها از ۱۳ شهرک و ناحیه صنعتی به بهره برداری رسیده ۱۳ شهرک دارای آب، ۱۳ شهرک دارای برق و ۹ شهرک دارای تلفن ثابت، ۱۱ شهرک دارای گاز و ۵ شهرک دارای فیبر نوری هستند.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: از شهرک های صنعتی مهم که برای استقرار صنایع در نظرگرفته شده شهرک صنعتی سقاوه هست که عملیات اجرایی تکمیل شهرک صنعتی سقاوه شامل خیابان کشی، شبکه توزیع آب ، شبکه توزیع برق، احداث پل، ساختمان نگهبانی با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال شروع و در حال انجام است.

موسوی افزود: تکمیل زیرساخت های شهرک صنعتی یاسوج ۴ شامل خیابان کشی، کانال هدایت سیلاب، اجرای پل ، اجرای شبکه توزیع گاز و دیگر موارد در دستور کار است. شهرک ها و نواحی صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن زیرساختهای سرمایه گذاری آماده استقرار فعالین اقتصادی می باشد .

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: توجه ویژه ای به ضرورت جذب سرمایه‌گذار و فراهم کردن بسترهای مطلوب سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی فراهم شده است.

مدیرعامل شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در این استان تخصیص خوبی برای آب بخش صنعت وجود دارد و امکان تامین ۱۲۰ میلیون متر مکعب  از سدهای استان نیز وجود دارد، با این حال تاکنون شهرک های صنعتی استان از این ظرفیت استفاده نکرده اند.

موسوی جهان آباد تاکید کرد: تمام ظرفیت ها در در منطقه سقاوه برای ایجاد شهرک صنعتی و سرمایه گذاری آماده است و ۸۰۰ هکتار در شهرک صنعتی سقاوه با ظرفیت استفاده ۵٫۹ میلیون متر مکعب آب از سد سقاوه آماده واگذری و تمام زیر ساخت ها فراهم است و یک واحد صنعتی در این منطقه فعالیت دارد ..

 

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,چندرسانه ای صفحات استان,کهگیلویه و بویراحمد,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 18773
کلمات کلیدی

تصاویر

تنظیمات قالب