شنبه 03 آذر 1403

شناسائی و اولویت بندی ۱۳ خوشه کسب و کار در استان کهگیلویه و بویراحمد

طرح های تیپ صنعتی : 
طرح توجیهی سندی است که اهداف کسب و کار را به روشنی بیان می کند به گونه‌ای که فعالیت، عملی و از نظر اقتصادی توجیه پذیر باشد. کارآفرینان، صاحبان مشاغل و تولیدکنندگان با توجه به نیاز ناچار به نگارش طرح توجیهی  می‌باشند.  طرح توجیهی (امکان سنجی) با اهداف مختلفی نوشته می‏شود که بسته به هدف، عمق طرح و جزئیات آن متفاوت خواهد بود. آنچه در این دفتر هدف می باشد، تدوین طرحی است که در آن سرمایه‌گذار متوجه شود  که پروژه از ابعاد مختلف فنی، مالی و بازار چه شرایطی دارد.
به منظور حمایت از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط این دفتر اقدام به انجام طرح های تیپ صنعتی از طریق مشاوران ذی صلاح اقدام نموده است.

 

  • 1402/02/07 - 08:35
  • - تعداد بازدید: 252
  • - تعداد بازدیدکننده: 236
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zbpc
مدیرعامل شرکت شهرک‌‌های صنعتی استان کهگیلویه وبویراحمد:

شناسائی و اولویت بندی ۱۳ خوشه کسب و کار در استان کهگیلویه و بویراحمد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: خوشه‌های کسب و کار در همه بخش ها و مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد گسترش و توسعه می یابند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: خوشه‌های کسب و کار در همه بخش ها و مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد گسترش و توسعه می یابند.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد، سید احسان عسکری در نشست کمیته خوشه‌های کسب و کار بر شیوه های نو برای ایجاد و توسعه کسب و کار در استان تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه ۱۳ خوشه در حوزه‌های مختلف فعال هستند، گفت: اقداماتی در حوزه خوشه‌های کسب و کار صورت گرفته نسبت به گذشته توسعه یابند و فعال‌تر شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بر انطباق خوشه‌های کسب و کار با طرح آمایش سرزمین تاکید کرد و افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی استان مشخصات، توانمندی‌ها و قابلیت‌های راهبران خوشه‌های کسب و کار را در اختیار این کمیته قرار دهد تا براساس آن توان و تجربه افراد سنجیده شود و برنامه‌ریزی ها صورت گیرد.
وی اظهار داشت: حلقه‌های مفقوده، نیازها و مشکلات خوشه‌ها احصا شود و بصورت مستدل مطرح و اعلام گردد تا بتوانیم برای عملکرد بهتر خوشه‌ها نسخه کارگشایی تجویز کنیم.
وی بر برنامه ریزی اساسی و اولویت بندی براساس ظرفیت ها و داشته های استان برای گسترش خوشه‌ها تاکید کرد و گفت: نمایشگاهی از تولیدات استان در همه حوزه‌ها برپا و آثار و تولیدات خوشه‌های سیزده گانه کسب و کار به نمایش گذاشته شود.
عسکری بر ایجاد حلقه صادرات برای خوشه‌ دستبافت ها‌ تاکید کرد و گفت: سال‌ها است که محصولات دستبافت استان با واسطه صادر می‌شود در حالی که باید در این زمینه افرادی تربیت شوند که مستقیما و بدون واسطه محصولات صنایع دستی را صادر کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری افزود: در خوشه تولیدات گلخانه‌ای نیز نیازمند صادرات هستیم و هم‌اکنون برخی از محصولات گلخانه‌ای مناطق گرمسیری استان به خارج از کشور از جمله کشور روسیه صادر می‌شود.
وی عنوان کرد: فعالان خوشه گلخانه‌ای مطالعات بازارهای هدف را انجام دهند تا بخشی از تولیدات گلخانه‌ای استان که محصولات با کیفیتی است به خارج از کشور صادر شود.
مدیرعامل شرکت شهرک‌‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به مطالعات انجام گرفته در حوزه خوشه‌های کسب و کار از گذشته تاکنون گفت: شناسایی، اولویت‌بندی و به روز رسانی نقشه‌های کسب و کار در دستور کار است.
سهیل مرادی‌نژاد با اشاره به شناسایی ۱۳ خوشه کسب و کار در استان گفت: خوشه‌ها با امتیاز دهی به ترتیب اولویت بندی شده اند.
وی از امکان سنجی پنج خوشه کسب و کار در استان خبر داد و گفت: دو خوشه هم در حال توسعه وپیاده سازی است.
مرادی نژاد خاطرنشان کرد: کمیته استانی توسعه خوشه ‌ها به منظور هماهنگی، هدایت و حمایت کلی از پروژه های توسعه خوشه ها و تامین اعتبارات تشکیل و فعال شده است.
 

 

 
  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ
  • کد خبر : 19847
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب