پنجشنبه 01 آذر 1403

مشکلات واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با حضور وزیر صنعت بررسی شد

طرح های تیپ صنعتی : 
طرح توجیهی سندی است که اهداف کسب و کار را به روشنی بیان می کند به گونه‌ای که فعالیت، عملی و از نظر اقتصادی توجیه پذیر باشد. کارآفرینان، صاحبان مشاغل و تولیدکنندگان با توجه به نیاز ناچار به نگارش طرح توجیهی  می‌باشند.  طرح توجیهی (امکان سنجی) با اهداف مختلفی نوشته می‏شود که بسته به هدف، عمق طرح و جزئیات آن متفاوت خواهد بود. آنچه در این دفتر هدف می باشد، تدوین طرحی است که در آن سرمایه‌گذار متوجه شود  که پروژه از ابعاد مختلف فنی، مالی و بازار چه شرایطی دارد.
به منظور حمایت از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط این دفتر اقدام به انجام طرح های تیپ صنعتی از طریق مشاوران ذی صلاح اقدام نموده است.

 

  • 1397/12/11 - 11:16
  • - تعداد بازدید: 91
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZeV7

مشکلات واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با حضور وزیر صنعت بررسی شد

مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت بررسی شد/حمایت از واحدهای تولید و رفع موانع تولید مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است

photo_2019-03-02_09-57-29.jpg

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کهگیلویه و بویراحمد با حضور دکتر رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت با هدف بررسی مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی استان در سالن جلسات فرمانداری شهرستان گچساران برگزار شد.
 

در این نشست رحمانی با بیان اینکه مشکلات واحدهای تولیدی هرآنچه مسائلی که مطرح و آنچه که مطرح نشد جمع‌بندی کنید، اظهار کرد: یک برنامه جامع در نظر گرفته شده که مشکلات  واحدهای صنعتی پیگیری  می‌شود.


وی افزود : استان کهگیلویه وبویراحمد جز استان‌های کمتر توسعه یافته کشور به شمار می‌رود، قریب بر 10 استان در کشور جزء مناطق کمتر توسعه یافته کشور محسوب می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه مشکلات این تعداد استان‌ها در زمینه واحدهای تولیدی در دست مطالعه است، عنوان کرد: بایستی ظرفیت‌های استان را شناسایی کنیم  و یک تفکر جدید در صنعت به وجود آوریم. برای سال  آینده 270هزار شغل از محل تبصره 18 در بخش صنعت کشور هدفگذاری شده است، که این تعداد شغل با نوسازی صنایع، تامین سرمایه در گردش و تکمیل طرح های نیمه تمام پیش بینی شده است.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به کلنگ‌زنی پالایشگاه بایواتانول باشت عنوان کرد:  تا کنون در کشور از این ظرفیت تولیدی استفاده نمی‌شد و تنها یک واحد در کشور در دست بهره‌برداری قرار گرفته و که خوشبختانه امروز این دومین پالایشگاه بایواتانول است در این کهگیلویه و بویراحمد کلنگ‌زنی شد.

 

وی به فعال کردن معادن کوچک اشاره و ابراز کرد: در هر گجا که می‌روید معادن کوچک را فعال کنید و ما محصولآن را به قیمت روز از طریق مجوعه های صنعت، معدن و تجارت خریداری خواهیم کرد.بایستی با استفاده از ظرفیت‌های صندوق  به سمت محصولات نهایی برویم.

این مسوول  با بیان اینکه در صنعت پیشرفت خوبی صورت گرفته است، گفت: ایجاد زنجیره تولید راهکار رونق اشتغال در کشور است.استفاده از ظرفیت‌های صنعت معدن و کشاورزی برای تحقق زنجیره تولید و فرصت های شغلی تازه ضرورت زیادی دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه استان کهگیلویه وبویراحمد دارای موقعیت خوبی است و بایستی موانع را از این استان مرتفع نمود، تصریح کرد: جذب سرمایه‌گذار اعم از انسانی و مالی  برای خروج از بن‌بست رفع موانع تولید است.

رحمانی در ادامه با اشاره به اینکه شهرک‌های صنعتی موجود را باید حمایت و مشکلات آنها را مرتفع نمود، گفت: هر مصوبه‌ای که در ستاد تسهیلات رفع موانع تولید  به تصویب برسد  به منزله تصویب ستاد تسهیل در کشور است.

وی با بیان اینکه هرآنچه که استان آن را مصوب کرده در کشور فقط پیگیری می‌شود، ابراز کرد: این امر در تمامی استان‌ها صورت می‌گیرد. در ستاد تسهیل رفع موانع تولید تاکنون 57 درصد مصوبات کشوری اجرایی شده است.هم‌اکنون به دنبال ایجاد ستاد شورا در کشور هستیم که در این ستاد به منزله حمایت از تولیدکنندگان است.

وی افزود: امروز در  جنگ اقتصادی  قرار گرفته‌ایم و دشمن با همه قوا در حال انجام است و هدف دشمن تعطیلی واحدهای تولید و اقتصادی و فلج اقتصاد کشور است.

رحمانی افزود: برای مقابله  با دشمن از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری به عمل آید و  آنها را  حمایت کرد.
 رهبری فرموده است،  حفظ وضع موجود کارخانه‌ها  امری ضروری است. رحمانی با بیان اینکه در زمان کنونی ایجاد یک اشتغال برای ما مهم است، گفت: اگر یک  واحد تولیدی در کشور  تعطیل شد باید پاسخگو باشیم.

وی ادامه داد: اگر واحد تولیدی  بدهکار است حق تملک آن واحد را نداریم و سیاست دولت آن است که به واحدهای تولیدی مهلت داده شود و همه مستلزم اجرای این قانون هستیم.

رحمانی با بیان اینکه تولید را باید حفظ کرد و در کنار آن بازار از ثبات قیمت برخوردار می‌شود، گفت: یکی از دلایل نوسان قیمت  در بازار نبود تولید کافی است
وزیرصنعت، معدن و تجارت ادامه داد: این استان دارای فضای بهتری برای ایجاد کسب و کار است و می‌توان از ظرفیت صندوق توسعه ملی برای راه‌اندازی واحدهای تولیدی استفاده کرد.

رحمانی خاطرنشان کرد: در زمینه توسعه کمی شهرک‌ها و نواحی صنعتی صنعتی تا جایی که بتوان کمک خواهیم کرد.

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این جلسه گفت: این نشست با موضوع بررسی موانع و مشکلات و ضرورت‌های حوزه تولید و صنعت، توسعه کمی و کیفی شهرک‌ها و نواحی صنعتی، حمایت ازسرمایه‌گذاری و اشتغال برگزار شده است.

 

سید هاشم موسوی جهان‌آباد با اشاره نقش شهرک ها و نواحی صنعتی در توسعه اقتصادی و اشتغال افزود: شهرک ها و نواحی صنعتی بستری مناسب و تخصصی برای امر تولید و اشتغال است که در تلاش هستیم ضمن توسعه کمی و کیفی این شهرک ها و نواحی بعنوان رسالت اصلی در تلاش هستیم نسبت به رسیدگی به مسائل و مشکلات حوزه تولید با طرح  در کارگروه متناسب با حضور مدیران ارشد استانی  اقدام نمائیم .

 

وی افزود: در همین راستا با همکاری دستگاههای متولی وتشکل های مرتبط با تشکیل کلینیک های کسب وکار نسبت به شناسائی و ارائه راهکارهای مناسب اقدام، که طرحهای با پیشرفت فیزیکی بالای 60، به ظرفیت رسانی واحدهای زیرظرفیت و غیرفعال در اولویت و حائز اهمیت هستند 

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,اخبار صفحات استان,کهگیلویه و بویراحمد,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 5030
کلمات کلیدی

تصاویر

photo_2019-03-02_09-57-29.jpg photo_2019-03-02_09-57-29.jpg photo_2019-03-02_09-57-29.jpg photo_2019-03-02_09-56-18.jpg photo_2019-03-02_09-57-29.jpg photo_2019-03-02_09-56-18.jpg photo_2019-03-02_09-56-18.jpg photo_2019-03-02_09-57-29.jpg

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب