پنجشنبه 01 آذر 1403

مشکلات واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با حضور وزیر صنعت بررسی شد

برای آغاز فعالیت در شهرک های صنعتی استان باید چه کار کنم؟

شهرک ها و نواحی صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد از جمله مناطقی هستند که برای آغاز فعالیت به کمترین فرایندهای اداری نیازمند است و به سرمایه گذران توصیه می شود برای صرفه جویی در زمان و هزینه و برخورداری از زیرساخت های آماده، این مناطق را به عنوان محل سرمایه گذاری خود انتخاب کنند.

آغاز فعالیت در شهرکها، نواحی و مناطق ویژه اقتصادی در مرحله اول به اخذ موافقت اصولی یا جواز تاسیس از سازمان صادرکننده مجوز نیاز دارد و پس از آن تمامی مراحل جواز ساخت، اختصاص زمین، آب، برق، تلفن و... در شهرک های انجام می پذیرد. 

 

چه زمانی سند بنام طرف قرارداد صادر می شود؟

بعد از اخذ پایانکار و دریافت پروانه بهره برداری و تسویه حساب کامل و پس از واریز وجه بهای زمین و تفکیک قطعات به قیمت روز سند صادر می گردد.

 
مبلغ اخذ شده اولیه بابت زمین در شرکت شهرکهای صنعتی بابت چیست؟

بابت حق بهره برداری از امکانات موجود در شهرکها و نواحی است که شامل امکانات زیربنایی آب، برق و گاز ، آسفالت وفضای سبز می باشد وسایرخدمات مندرج دردفترچه قرارداد تخصیص زمین که شامل بهای زمین  نمی باشد.

 
در صورتی که صنعتگر موفق به ساخت وساز در موعد مقرر نگردد و یا به عللی از ادامه همکاری با شرکت منصرف گردد شرکت با متقاضی چگونه برخورد خواهد کرد؟

در صورت انصراف همان مبلغ واریزی بابت حق بهره برداری به صنعتگر مسترد خواهد شد ولی در صورت عدم انصراف و عدم انجام تعهدات صنعتگر به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.

 
 چه حمایتهایی از صنایع کوچک از طرف شرکت انجام می گیرد؟

ایجاد شهرکهای فناوری و مراکز خدمات فناوری و کسب و کار، ارائه طرح های تیپ سرمایه گذاری به متقاضیان سرمایه گذاری، آموزش و توانمندسازی مدیران و کارکنان واحدهای صنعتی، برگزاری تورهای صنعتی داخلی و خارجی، توسعه خوشه های صنعتی، حمایت از شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی، تسهیلات، ضمانت تسهیلات و... بخشی از حمایت های شرکت شهرکهای صنعتی از صنایع کوچک می باشد.

 
 خوشه صنعتی چیست؟

به مجموعه ای از واحدهای کسب و کار اطلاق می گردد که در یک منطقه جغرافیایی و یک گرایش صنعتی متمرکز شده و با همکاری و تکمیل فعالیتهای یکدیگر به تولید و ارائه کالا و خدمات بپردازند و از چالشها و فرصت های مشترک برخوردارند.

 
 آیا امکان خرید و فروش طرحها و واحدهای صنعتی در شهرکها وجود دارد؟

انتقال زمین صنعتی خام به غیر، مجازنمی باشد ولی اگر طرف قرارداد درزمین بنا احداث کرده باشد یا به بهره برداری رسیده باشد، با مجوز شرکت شهرکهای  صنعتی  استان  با رعایت مقررات مربوط می تواند نسبت به انتقال حقوق  خود که  در دفترچه قرارداد مشخص شده است به شخص ثالث اقدام نماید.

 
مدارک لازم برای دریافت جواز تاسیس واحد صنعتی کدامند؟

با مراجعه به سازمانهای صادرکننده مجوز (سازمان صنعت،معدن وتجارت. جهاد کشاورزی وصنایع دستی، و......) وتکمیل فرمهای لازم صادر می گردد.

 
قرارداد چگونه فسخ می شود؟

در صورتی که متقاضی (طرف قرارداد) به تعهدادت خود مطابق با دفتر چه قرارداد عمل نکند قابل فسخ می باشد. مثلا اگر طرف قرارداد در مدت تعیین شده فعالیت ساخت و ساز واحد خود را شروع نکند شرکت شهرکهای صنعتی استان نسبت به فسخ قرارداد اقدام می نماید.

 

در چه زمانی سند مالکیت زمین به نام متقاضی صادر می شود؟

در زمانی که طرف قرارداد پایان کارساختمانی و پروانه بهره برداری خود را ارائه نماید و بدهکاریهای مالی خود را تسویه نماید ، انتقال قطعی مالکیت به نام او در دفاتر اسناد رسمی صورت می پذیرد.

 
آیا کارگاههای پیش ساخته نیز در شهرکهای صنعتی احداث می شوند؟

به منظور کمک به راه اندازی واحدهای بسیار کوچک صنعتی در برخی از شهرکها کارگاههایی با مساحت های محدود احداث و به متقاضیان واگذار می شوند.

 
شرایط واگذاری کارگاههای واقع در شهرکهای صنعتی چگونه است؟

با توجه به محل احداث ، نوع و طراحی آن ، قیمت کارگاهها متفاوت بوده و به صورت های نقد و اقساط واگذار می گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر از وجود کارگاهها ، مشخصات آنها و شرایط واگذاری به پایگاه های اطلاع رسانی استانها مراجعه فرمائید.

 

برای اجرای طرحهای صنعتی ، سازمان چه تسهیلاتی را پرداخت می کند؟

در حال حاضر پرداخت تسهیلات به طرحهای صنعتی توسط سیستم بانکی کشور صورت می گیرد و می بایست به بانکهای تجاری اعم از دولتی و خصوصی مراجعه نمود. درصورت تخصیص منابع و اعتبارات تبصره ای مراتب از طریق سازمانهای صنعت،معدن و تجارت استانها به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

معیار تشخیص صنایع کوچک و متوسط ، تعداد پرسنل است. برای صنایع کوچک شامل اشتغال زیر۵۰ نفر وصنایع متوسط شامل اشتغال زیر۲۵۰ نفر می باشد.

 

آیا امکان خرید و فروش طرحها و واحدهای صنعتی در شهرکها وجود دارد؟

انتقال زمین صنعتی خام به غیر ، مجاز نمی باشد ولی اگر طرف قرارداد در زمین بنا احداث کرده باشد یا به بهره برداری رسیده باشد ، با مجوز شرکت شهرکهای صنعتی استان با رعایت مقررات مربوط می تواند نسبت به انتقال حقوق خود که در دفترچه قرارداد مشخص شده است به شخص ثالث اقدام نماید.

 

  • 1397/12/11 - 11:16
  • - تعداد بازدید: 95
  • - تعداد بازدیدکننده: 95
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZeV7

مشکلات واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با حضور وزیر صنعت بررسی شد

مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت بررسی شد/حمایت از واحدهای تولید و رفع موانع تولید مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است

photo_2019-03-02_09-57-29.jpg

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کهگیلویه و بویراحمد با حضور دکتر رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت با هدف بررسی مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی استان در سالن جلسات فرمانداری شهرستان گچساران برگزار شد.
 

در این نشست رحمانی با بیان اینکه مشکلات واحدهای تولیدی هرآنچه مسائلی که مطرح و آنچه که مطرح نشد جمع‌بندی کنید، اظهار کرد: یک برنامه جامع در نظر گرفته شده که مشکلات  واحدهای صنعتی پیگیری  می‌شود.


وی افزود : استان کهگیلویه وبویراحمد جز استان‌های کمتر توسعه یافته کشور به شمار می‌رود، قریب بر 10 استان در کشور جزء مناطق کمتر توسعه یافته کشور محسوب می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه مشکلات این تعداد استان‌ها در زمینه واحدهای تولیدی در دست مطالعه است، عنوان کرد: بایستی ظرفیت‌های استان را شناسایی کنیم  و یک تفکر جدید در صنعت به وجود آوریم. برای سال  آینده 270هزار شغل از محل تبصره 18 در بخش صنعت کشور هدفگذاری شده است، که این تعداد شغل با نوسازی صنایع، تامین سرمایه در گردش و تکمیل طرح های نیمه تمام پیش بینی شده است.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به کلنگ‌زنی پالایشگاه بایواتانول باشت عنوان کرد:  تا کنون در کشور از این ظرفیت تولیدی استفاده نمی‌شد و تنها یک واحد در کشور در دست بهره‌برداری قرار گرفته و که خوشبختانه امروز این دومین پالایشگاه بایواتانول است در این کهگیلویه و بویراحمد کلنگ‌زنی شد.

 

وی به فعال کردن معادن کوچک اشاره و ابراز کرد: در هر گجا که می‌روید معادن کوچک را فعال کنید و ما محصولآن را به قیمت روز از طریق مجوعه های صنعت، معدن و تجارت خریداری خواهیم کرد.بایستی با استفاده از ظرفیت‌های صندوق  به سمت محصولات نهایی برویم.

این مسوول  با بیان اینکه در صنعت پیشرفت خوبی صورت گرفته است، گفت: ایجاد زنجیره تولید راهکار رونق اشتغال در کشور است.استفاده از ظرفیت‌های صنعت معدن و کشاورزی برای تحقق زنجیره تولید و فرصت های شغلی تازه ضرورت زیادی دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه استان کهگیلویه وبویراحمد دارای موقعیت خوبی است و بایستی موانع را از این استان مرتفع نمود، تصریح کرد: جذب سرمایه‌گذار اعم از انسانی و مالی  برای خروج از بن‌بست رفع موانع تولید است.

رحمانی در ادامه با اشاره به اینکه شهرک‌های صنعتی موجود را باید حمایت و مشکلات آنها را مرتفع نمود، گفت: هر مصوبه‌ای که در ستاد تسهیلات رفع موانع تولید  به تصویب برسد  به منزله تصویب ستاد تسهیل در کشور است.

وی با بیان اینکه هرآنچه که استان آن را مصوب کرده در کشور فقط پیگیری می‌شود، ابراز کرد: این امر در تمامی استان‌ها صورت می‌گیرد. در ستاد تسهیل رفع موانع تولید تاکنون 57 درصد مصوبات کشوری اجرایی شده است.هم‌اکنون به دنبال ایجاد ستاد شورا در کشور هستیم که در این ستاد به منزله حمایت از تولیدکنندگان است.

وی افزود: امروز در  جنگ اقتصادی  قرار گرفته‌ایم و دشمن با همه قوا در حال انجام است و هدف دشمن تعطیلی واحدهای تولید و اقتصادی و فلج اقتصاد کشور است.

رحمانی افزود: برای مقابله  با دشمن از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری به عمل آید و  آنها را  حمایت کرد.
 رهبری فرموده است،  حفظ وضع موجود کارخانه‌ها  امری ضروری است. رحمانی با بیان اینکه در زمان کنونی ایجاد یک اشتغال برای ما مهم است، گفت: اگر یک  واحد تولیدی در کشور  تعطیل شد باید پاسخگو باشیم.

وی ادامه داد: اگر واحد تولیدی  بدهکار است حق تملک آن واحد را نداریم و سیاست دولت آن است که به واحدهای تولیدی مهلت داده شود و همه مستلزم اجرای این قانون هستیم.

رحمانی با بیان اینکه تولید را باید حفظ کرد و در کنار آن بازار از ثبات قیمت برخوردار می‌شود، گفت: یکی از دلایل نوسان قیمت  در بازار نبود تولید کافی است
وزیرصنعت، معدن و تجارت ادامه داد: این استان دارای فضای بهتری برای ایجاد کسب و کار است و می‌توان از ظرفیت صندوق توسعه ملی برای راه‌اندازی واحدهای تولیدی استفاده کرد.

رحمانی خاطرنشان کرد: در زمینه توسعه کمی شهرک‌ها و نواحی صنعتی صنعتی تا جایی که بتوان کمک خواهیم کرد.

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این جلسه گفت: این نشست با موضوع بررسی موانع و مشکلات و ضرورت‌های حوزه تولید و صنعت، توسعه کمی و کیفی شهرک‌ها و نواحی صنعتی، حمایت ازسرمایه‌گذاری و اشتغال برگزار شده است.

 

سید هاشم موسوی جهان‌آباد با اشاره نقش شهرک ها و نواحی صنعتی در توسعه اقتصادی و اشتغال افزود: شهرک ها و نواحی صنعتی بستری مناسب و تخصصی برای امر تولید و اشتغال است که در تلاش هستیم ضمن توسعه کمی و کیفی این شهرک ها و نواحی بعنوان رسالت اصلی در تلاش هستیم نسبت به رسیدگی به مسائل و مشکلات حوزه تولید با طرح  در کارگروه متناسب با حضور مدیران ارشد استانی  اقدام نمائیم .

 

وی افزود: در همین راستا با همکاری دستگاههای متولی وتشکل های مرتبط با تشکیل کلینیک های کسب وکار نسبت به شناسائی و ارائه راهکارهای مناسب اقدام، که طرحهای با پیشرفت فیزیکی بالای 60، به ظرفیت رسانی واحدهای زیرظرفیت و غیرفعال در اولویت و حائز اهمیت هستند 

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,اخبار صفحات استان,کهگیلویه و بویراحمد,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 5030
کلمات کلیدی

تصاویر

photo_2019-03-02_09-57-29.jpg photo_2019-03-02_09-57-29.jpg photo_2019-03-02_09-57-29.jpg photo_2019-03-02_09-56-18.jpg photo_2019-03-02_09-57-29.jpg photo_2019-03-02_09-56-18.jpg photo_2019-03-02_09-56-18.jpg photo_2019-03-02_09-57-29.jpg

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب